NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

En l'Any Ferrer Pastor, la Font d'en Carròs acull els Premis de la Mancomunitat de la Safor

Guardó Ferrer Pastor, de narrativa infantil Carmesina i de fotografia

La Mancomunitat de Municipis de la Safor ha celebrat l’acte de lliurament dels seus premis anuals per primera volta a la Font d’en Carròs, concretament al parc de la Muralla, localitat d’on era natural Ferrer Pastor. I és que el guardó de mateix nom que el lexicògraf és la màxima distinció que s’atorga i que enguany ha recaigut en l’olivense Mavi Mestre per ser la primera dona que accedeix al rectorat de la Universitat de València, trencant així el “sostre de vidre” al que han de fer front les dones en aconseguir càrrecs de responsabilitat.

El vintè-setè Premi de Narrativa Infantil Carmesina fou per a (16´08) Mª Josep Escrivà per l’obra “Tenda d’animals”, un relat que transmet un missatge de respecte cap als animals i per la defensa de la seua vida en llibertat.

 

 

Per la seua banda, Encarna Fuster s’emportà el premi de fotografia “Sempre és Porrat”, dotat amb 300 euros, per una imatge del Porrat de Sant Macià de Ròtova. A més hi hagué dos accèssits de 100 euros cadascun; un per a (12´38) Màxim Alonso, per una instantània captada a Potries i altre per a Magnolia Tello del porrat de Benirredrà-Gandia.

 

 

La Font d’en Carròs commemora al llarg del 2018 l’Any Ferrer Pastor, un dels més insignes lexicògrafs i destacats defensors de la llengua valenciana del segle XX. Aquests premis es sumen al complet i ambiciós calendari d’activitats que serveixen per homenatjar la seua figura.Va obrir l’acte un concert a càrrec del grup de Tavernes de la Valldigna “Llevant Ensemble”, quintet de vent que interpretaria des de cançons tradicionals valencianes fins peces dels grans compositors de música clàssica.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.