NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es presenta el nou Opel Combo Life

Ja disponible als concessionaris Opel GP Automoción en Xàtiva, Alzira i Alcoi

Opel ha presentat el nou turisme Combo Life en un amè acte celebrat al Club de Golf Masia de las Estrelles en Catarroja on van estar presents els concessionaris de la marca en la província de València com és el cas de Opel GP Automoción en Xàtiva, Alzira i Alcoi. Una classe de golf fou l’aperitiu ideal per a la posada de llarg del citat vehicle que ha creat grans expectatives en la marca alemanya ja que es tracta d’un turisme còmode, ampli i amb grans prestacions. El nou Opel Combo Life és el gran llançament de la firma per a aquest 2018 ja que suposa la seua introducció en un segment en el que fins ara no tenia presència.És a més un turisme versàtil, dirigit a un ampli espectre de clients i amb moltes possibilitats per a les famílies i professionals.

Opel Combo Life, un vehicle familiar, aventurer, confortable i molt habitable que ja està disponible en Opel GP Automoción Xàtiva, Alzira i Alcoi, concessionaris oficials que compten amb un gran equip de professionals i amb noves incorporacions.Open Combo Life, versatilitat en estat pur.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.