NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Lliurament de premis 9 d'octubre

La celebració també va incloure balls i música tradicionals

Centenars de persones es sumaren ahir a la multitudinària celebració del 9 d’octubre a Ontinyent. Una jornada on es va comptar amb música i balls a la plaça Major i l’acte institucional al Palau de la Vila on es lliuraren els reconeixements que la corporació atorga a persones i associacions pel seu treball per la ciutat. Enguany els guardons han recaigut en la psicòloga Mª Amelia Martínez, l’arquitecte Ramón Esteve, la contacontes Almudena Francés, els nebots de la qual arreplegaren el premi, l’associació de Gegants i Cabets, l’Agrupació de Camareres de la Puríssima i el grup de dolçaines i percussió El Regall.

El primer edil va donar pas al cronista de la ciutat, Alfred Bernabéu, qui, en nom dels portaveus de tots els grups, protagonitzava una intervenció a la qual feia una retrospectiva a l’Ontinyent de fa cent anys, tot comparant-la amb la situació actual i posant de relleu els avanços aconseguits especialment des de l’arribada de la democràcia en àrees com l’educació, la sanitat o l’urbanisme. Bernabéu, també al·ludia al 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent que es celebrarà el proper mes de novembre.

Una de les premiades, la psicòloga i directora del projecte Trèvol, Mª Amelia Martínez fou l’encarregada de parlar en representació de la resta d’homenatjats.

Com als últims anys, l'acte institucional va estar precedit per la interpretació de música i balls tradicionals a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent i el Grup de Percussió i Dolçaina “El Regall” a la Plaça Major, així com la interpretació del “Ball de l’Àguila” a càrrec de l’Associació de Gegants i Cabets, acompanyats pel grup de percussió i dolçaina “La Colla”. En acabar el ball, l’Àguila encapçalava una processó cívica amb la corporació municipal i els guardonats fins al Palau de la Vila, on se celebrava el ple.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.