NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició "Memòria gràfica de la Llosa de Ranes"

Una part d'ella dedicada al món cinematogràfic local

El Museu Etnològic Casa del Pou de la Llosa de Ranes acull una nova exposició anomenada “Memòria gràfica de la Llosa de Ranes” coordinada pel periodista, escriptor i investigador Manel Arcos. Una mostra inèdita i pionera en terres valencianes on es troben imatges dels antics cinemes de la localitat; en concret dels tres que van haver: Cine Moderno, Cinema Llosa i el Cinema d’estiu.

Entre els col·laboradors trobem a Ramón Martí, operador de cinema en les grans pantalles de l’Olleria, la Llosa i Xàtiva i la família Bolinches, que ha aportat gran part de material.

L’exposició consta de 18 cartells i està dividida en dues parts, una és aquesta sobre el món del setè art i altra és una introducció general de la població amb il·lustracions inèdites, relacionades amb la localitat com reproduccions fidels d’alguns objectes de col·lecció que han aparegut arreu del món.

En agraïment per l’ajuda a la construcció de l’exposició, es va entregar la portada del catàleg a tamany pòster a Amalia, qui pertany a la família Bolinches i el carnet d’operador de càmera a Ramón Martí.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.