NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una nova Fira Comercial de gran èxit

50 parades de tot tipus va envair l'Avinguda Vicent Ferri

Canals ha celebrat una edició més de la seua Fira Comercial amb la participació de mig centenar d’estands. De nou a vuit de la vesprada, l’Avinguda Vicent Ferri, eix vertebrador del municipi, es va omplir de parades per oferir als visitants les millors ofertes en tot tipus de productes i serveis amb l’atenció especialitzada i de qualitat que caracteritza el comerç de Canals.

Una Fira que també pensa en el entreteniment, sobretot dels més menuts de la casa, oferint un ampli ventall d’activitats complementàries.

A la una de la vesprada fou, a més, moment de lliurar els premis del setè concurs selfies fira de setembre; 5 premis valorats tots ells en 1.000 euros que han recaigut en Maria Camarena, Manolo Chorques, Loli Cueva, Eva Miarmi i Jorge Terol.

Una Fira comercial que constata que Canals és un poble viu amb activitats pràcticament tots els caps de setmana. Al ball de disfresses d’aquest dissabte es suma també la Mitja Marató i la Volta a peu.

Però ara continuem passejant per aquesta fira comercial on els empresaris i comerciants promocionen els seus articles conjugat en un ambient lúdic i atractiu per arrossegar als veïns de tota la comarca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.