NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Mostra de Teatre compleix 25 anys

Una nova edició amb 14 representacions

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha presentat la nova Mostra de Teatre que compleix 25 anys. Enguany es compta amb 14 representació amb una funció cada diumenge que farà allargar la mostra fins el 10 de febrer amb la peça “La mare que va” dels amfitrions i coordinadors, Gaudium Teatre.

Aquest és un festival totalment consolidat, que creix en cada edició com ho demostra l’extensa programació i les companyies amateurs participants, vingudes d’Elx, (dos) Canet d’en Berenguer, Gandia, Benetússer, Sant Joanet, Llocnou d’en Fenollet, Benigànim, Carcaixent, Altea, Sinarcas, Valencià i la Llosa de Ranes. En quant a les funcions es troben molt conegudes com “Mandíbula afilada”, “Estimada Anuchka” o “Tres sombreros de copa”.

Els agraïments de l’alcalde van anar a parar sobretot al grup Gaudium que, des de que es va formar, fa 38 anys, porta 25 implicats en aquesta mostra que ja és un referent teatral per a la comarca. Tant és així que aquest grup va rebre el passat dimarts 9 d’octubre el premi per la cultura.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.