NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Proves mèdiques gratuïtes

Professionals de l?Hospital General de València realitzen xerrades i proves gratuïtes als veïns de Xàtiva dins de la Ruta de la Salut

Ahir la Casa de Cultura de Xàtiva es va convertir en una improvisada clínica mèdica per albergar la Ruta de la Salut, una acció coordinada des de la Diputació de València amb la col·laboració del Consorci Hospital General que té com objectiu incrementar l’esforç per la salut preventiva que es dona a la població a través de xerrades i proves.

Es realitzaren sis xerrades de 15 minuts cadascuna i s’establiren en altre espai set estacions per a diferents proves com el càlcul de risc cardiovascular, espirometria i coxímetre, mesurament ocular i reixeta d’Amsler, revisió bucodental, presa de la tensió... Els mèdics i infermers atengueren als nombrosos ciutadans que acudiren a la ruta de la salut, una ruta que finalitzava ahir en Xàtiva i que ha visitat més de 30 localitats.

L’apropament a la societat d’aquests serveis mèdics produeixen també canvis voluntaris en el comportament i corregir estils erronis de vida ja que s’eliminen les barreres que tenen els ciutadans per accedir al consell professional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.