NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un cartell eclèctic encapçalats per Zoo, Auxili, Els Catarres, Talco i Mafalda composen el Festivern 2018

Es celebrarà del 29 al 31 de desembre a Tavernes de la Valldigna.

L’esdeveniment musical que tanca el cicle de festivals de la Comunitat Valenciana, el Festivern 2018 ja té cartell i comptarà, entre molts altres, amb la presència dels grups Zoo, Auxili, Els Catarres, Talco o Mafalda. Tindrà  lloc els dies 29, 30 i 31 de desembre com és costum, als últims vuit anys, a la zona del Vergeret de Tavernes de la Valldigna. Un dels atractius serà la gran zona d’acampada que habilitarà l’Ajuntament per tal de donar cabuda als milers de “fetiverners” que arriben de tota Espanya.

Per altra banda, l’organització informa que els primers 2.000 abonaments a preu reduït, que eixien a la venda fa algunes setmanes, s’esgotaren en només 48 hores. Ara estan a la venda a través del seu web www.festivern.com al preu de 30 euros que permet l’accés al recinte durant els tres dies. També es posarà a disposició dels festiverners la possibilitat d’adquirir les entrades per dia fins a completar l’aforament.

Més de 30 grups passaran per l’escenari. El tret d’eixida, el 29 de desembre el donaran els gandians de Zoo, les rimes de Machete en boca, les sempre reivindicatives Tribade i Las Hijas de la Cumbia, els ritmes jamaicans d’Adala & The Same Song Band i la música compromesa d’Atupa, Maldats, Novus Ordo, Inèrcia i Cactus.

El 30 de desembre es rebrà des d’Itàlia al grup d’ska-punk Talco, als asturians Desakato i ales valencianes Mafalda que acompanyades de la kumbia insurgent de Tremenda Jauría cediran el torn a Balkan Paradise Orquestra, Buhos, Ira, Bart Brown, Metall i so i Jazz Woman Periferia Norte.

La nit de Cap d’Any sonaran les rimes àcides del grup de hip hop sevillà SFDK, la reggae band d’Ontinyent, Auxili, la música festiva d’Els Catarres i la lírica d’Smoking Souls de Pego. Una nit especial que completaran Narco, La Selva Sur, New York Ska Jazz Ensemble, La Fúmiga, The Dance Crashers i Plan B. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.