NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent enceta les obres de reurbanització del carrer Tomàs Valls per valor de 167.000 euros

Dins de les accions contemplades a l'ARRU.

El govern d’Ontinyent continua apostant per la recuperació del seu casc històric i ha posat en marxa una nova obra; la reurbanització del carrer Tomàs Valls; que compta amb un pressupost de 166.980 euros i que forma part de les accions contemplades al programa Àrea de Regeneració i Renovació Urbana posada en marxa en la ciutat pel consistori i la Conselleria d’Obres Públiques, Territori i Habitatge. Concretament el projecte de reurbanització de Tomàs Valls compren el tram entre Sant Domingo i carrer Arquebisbe Sagrià, a l’altura de la Biblioteca Municipal. La semipeatonalització inlocu la millora de l’accessibilitat, l’eliminació de barreres arquitectòniques, pacificació del tràfic motoritzat i la dinamització de la presència de comerç en plantes baixes.

Entre els programes Ontinyent Rehabilita i el de regeneració i les línies pròpies de la conselleria, entre 2016 i 2018 es realitzen obres de rehabilitació per valor de més de 5´8 milions d’euros però l’execució d’aquests programes també suposa altres intervencions com aquesta que té un termini d’execució de 4 mesos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.