NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les comparses amb càrrec en les properes festes de Moros i Cristians d'Ontinyent 2019 presenten els seus logotips

Són les comparses dels Asturs, Gusmans, Saudites i Chanos.

La Sala d’Actes de la Societat de Festers, plena de gom a gom, va acollir el dissabte la presentació dels logotips de les comparses de càrrec 2019 en les properes festes de Moros i Cristians d’Ontinyent.

La Capitania Cristiana serà ostentada per la comparsa Asturs, la Capitania Mora pels Saudites, l’Ambaixada i Bandera Cristiana pels Gusmans i, per part del bàndol moro, l’Ambaixada i Bandera Mora pels Chanos.

Un punt d’eixida per al calendari fester on es va mostrar la imatge que els acompanyarà durant un any replet d’actes i d’il·lusió. Una a una cada comparsa va presentar el seu logotip amb els seus elements identificatius que els representaran prèviament explicats fins al seu descobriment.

Un acte amb sabor a acomiadament del càrrec per al President de la Societat de Festers.

Amb la presentació d'aquests logotips que seran la imatge dels càrrecs, comença el compte enrere per a les festes de Moros i Cristians 2019.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.