NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Montaverner presenta el cartell de la X Mostra Internacional de Cinema Documental Mon Doc

Així com l'exposició 75 anys de Cinema Royal.

L’auditori Luis Peiró de Montaverner va acollir el passat divendres la presentació del cartell de la desena edició de Mon Doc, la Mostra Internacional de Cinema Documental. Per a celebrar aquest aniversari, es van fer coincidir les dates de la mostra amb les de la primera edició, del 23 de novembre a l’1 de desembre.

L’auditori també va acollir la inauguració de l’exposició “75 anys de Cinema Royal a Montaverner”, que arreplega cartells, fotogrames i programes de mà de les pel·lícules que des dels anys 40 es van projectar en aquesta sala. S’han recuperat i restaurat cartells, tant de pel·lícules com dels grups que actuaven en l'anomenat cinema d'estiu, instal·lació annexa al Royal i en la qual durant els mesos estivals es projectaven pel·lícules i es duien a terme actuacions musicals. Una història viva no només de Montaverner, ja que este és un dels pocs, si no l'únic, dels anys 40 que queda en peu dins d'un nucli urbà a la Comunitat Valenciana.

La vetlada va finalitzar amb l’actuació musical del pianista de l’Olleria Juanjo Albinyana, dins del programa de concerts “Benicadell Sonor”, promogut per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida.

Un projecte de recuperació i revaloració de compositors de música clàssica de la comarca perquè tinguen major reconeixement en els seus àmbits locals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.