NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent inicia la III fase de la reurbanització integral del barri de La Vila

Actuació pressupostada en 350.000 euros.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres de la la III fase de la reurbanització integral al barri de La Vila, una actuació pressupostada en 350.000 euros que tindrà lloc al tram comprés entre la plaça de Sant Pere de Verona i el carrer Trinitat. L’obra afectarà als carrers Cordellat, Trinitat i Muralla, i dóna continuïtat a les dues anteriors fases, del carrer Esglèsia fins la Plaça de Sant Roc, i des dels carrers Sant Pere i Cordellat fins la Plaça de Sant Pere, que van suposar una inversió municipal de 440.000 euros.

L’alcalde d’Ontinyent acompanyat dels regidors de Territori i Serveis Municipals ha visitat aquesta intervenció inclosa al pla d’Eficiència Urbana 2018-2019.

L’actuació es desenvoluparà per trams diferenciats, de manera que no s’interromprà els actes festius que tenen lloc en desembre al carrer Trinitat. Les obres contemplen la renovació integral de la xarxa d’aigua potable i sanejament, unificació vorera i via amb una trama de llambordes que millorarà la seguretat i la comoditat dels vianants, millores a la xarxa de clavegueram, enllumenat i instal·lacions elèctriques, pavimentació i senyalització, dotant d’una nova imatge els carrers.

S’espera que l’actuació estiga finalitzada en gener o febrer del proper any.

Al barri de La Vila també s’han realitzat altres intervencions com la millora de l’accés  al barri des del carrer de les Roses, on s’ha renovat el paviment i les voreres del tram final i s’ha creat un espai d’aparcament al carrer Trinitat; la millora de l’accés al Palau de La Vila o l’Esglèsia, ampliant les voreres del carrer de la Magdalena i l’adequació de l’esplanada de Tortosa i Delgado); o les diverses intervencions del Pla de Sanejament de Nuclis Històrics per millorar la seguretat i esponjar el barri.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.