NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Plaza Boda de Xàtiva s'aferma com una de les fires més importants de la zona en el sector de les celebracions

Les parelles que tenen boda a la vista van tenir una immillorable oportunitat de contractar productes i serveis.

Les parelles que tenen boda a la vista van tenir una immillorable oportunitat de contractar productes i serveis, els necessaris per organitzat un dia tan especial en la setena edició de Plaza Boda de Xàtiva. Altre dels professionals participants ha estat Amanda Ascot on els tocats i pameles marquen sempre la diferència i que ha evolucionat fins oferir vestits de núvia.

Les núvies òbviament són les protagonistes d’eixe dia però en Amando Ascot no s’obliden de les mares que també serà objecte de totes les mirades.

Així en Amanda Ascot tant les núvies com mares, padrines i convidades es poden vestir de cap a peus i amb les firmes més exclusives.

I d’un establiment xativí passem a altre de la Ribera, Grupo Rex, sòlida empres amb més de 35 anys d’experiència en el sector nupcial i d’esdeveniments que li ha permès llaurar-se una prestigiosa reputació que compta amb espais propis i altres exclusius per albergar la festa, el banquet i inclús la cerimònia.

Qualitat, bon servei i tracte personalitzat són els sòlids pilars amb els que va nàixer aquesta empresa que ofereixen un servei elegant i impecable per a tot tipus d’esdeveniments i per menys del que s’imaginen.

Més informació i contacte en la seua completa web www.gruporex.com. I així finalitzem el nostre recorregut per Plaza Boda que continua satisfent als nuvis per aglutinar en un mateix espai, al C.C. Plaza Mayor de Xàtiva a més d’una vintena d’empreses i comerços especialitzats en aquest sector que tant ens fa somniar, les bodes i les celebracions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.