NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva rep el guardó Iglú Verd de mans d'Ecovidrio

Per incrementar el reciclatge d'envasos de vidre un 17% respecte a l'estiu passat.

El pla integral “Pren nota, recicla vidre”, Ecovidiro, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya i l’Ajuntament d’Oliva han aconseguit reciclar 180 tones de vidre durant l’estiu, un 17% més que en el mateix període de l’any anterior i motiu pel qual el municipi  ha rebut el guardó “Iglú Verd” a més d’altre premis als establiments hostalers participants.

La campanya atén a la influència del sector hostaler, que genera el 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús. A més, l’època és vital per al reciclatge de vidre, un període en el qual es recull el 30% del total del vidre reciclat durant l’any.

Per facilitar la col·laboració, l’entitat ha instal·lat contenidors adaptats a l’hostaleria, ha lliurat més de 25 poals especials i ha ampliat la freqüència de recollida de vidre. Però aquestes dades de reciclatge de vidre són també excel·lents si les ampliem a tota la població.

En xifres globals, la campanya “Pren nota, recicla vidre” ha comptat amb la col·laboració de 92 consistoris de municipis costaners de tot el país i més de 10.600 establiments hostalers que han aconseguit reciclar en total més de 39.000 tones d’envasos de vidre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.