NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vall d'Albaida rep 45,3 milions d'euros d'inversions de la Diputació fins a 2018

Un 72% més que a l'etapa anterior.

Les inversions que ha rebut la Vall d’Albaida durant la nova etapa de la Diputació de València s’eleven fins als 45,3 milions d’euros, un 72% més que el va percebre la comarca durant la legislatura anterior. Així s’ha manifestat la vicepresidenta de la corporació en l’Olleria on ha fet balanç de les inversions realitzades en la comarca davant el seus alcaldes i alcaldesses.

Unes xifres que responen a la nova manera de treballar i de distribució de recursos.

En quant a la partida d’inversió en educació pública els distints programes han comptat amb un fons de més d’1,4 milions d’euros que han servit per condicionar 7 CEIPS de la comarca i també per millorar 17 espais educatius municipals. Aquests tres anys de legislatura destaquen per haver col·laborat amb diferents conselleries com educació però també serveis socials amb l’objectiu de seguir les polítiques del Botànic.

Un programa que a la Vall d’Albaida i amb 600.000 euros faça realitat el centre de dia al municipi d’Agullent amb 25 places públiques.

I pel que fa a la localitat amfitriona, l’Olleria, la corporació ha invertit un total de 2.191.873 euros. Aprofitant la seua visita a la localitat, la vicepresidenta acudia a la Casa Santonja, l’Escoleta Infantil i el Poliesportiu Municipal, espais que s’estan adequant o que està previst fer-ho durant els propers mesos amb l’ajuda de la Diputació.

Canviem de tema però seguim en l’Olleria ja que aquest cap de setmana es celebra la seua tradicional fira amb 120 parades i més de 20 atraccions i un gran ventall d’activitats de tot tipus sobretot esportives

La fira posarà el punt i final el dilluns 29 d’octubre amb el tradicional Dia del Xiquet, amb totes les atraccions a preus més econòmics.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.