NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria celebra un cap de setmana de Fira amb paradetes, atraccions i diverses activitats

Compleix més de 400 anys d'història.

L’Olleria s’ha omplit aquest cap de setmana de paradetes, atraccions i activitats en la seua Fira, que compleix més de 400 anys d’història. El divendres es va inaugurar amb una cercavila des de la Plaça de Loreto fins al recinte firal amb les actuacions del grup de danses el Revol, el Ball dels Locos i la colla la Morralla, acompanyats per la Societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria. Així com amb un gran castell de focs d’artifici al Parc Pare Ferreres

Una Fira repleta de parades, al voltant de 120, amb menjars, llibres, joguets...i atraccions per a tot tipus de públics. Entre les activitats programades, L’Olleria ha gaudit durant aquests dies de la dinovena Volta Cicloturista, una exhibició de ball cubà, de la vintitresena Volta de Motos clàssiques, d’actuacions musicals i exposicions, entre d’altres.

Una cita per a gaudir d’un gran ventall d’activitats, espectacles i música a la localitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.