NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Palomar celebra la dinovena Fira Gastronòmica i de Productes Agroalimentaris de la Vall d'Albaida

On es gaudeix dels millors productes i de l'àmplia varietat de la comarca.

La Font d’Asís de’El Palomar ha acollit aquest cap de setmana la dinovena edició de la Fira Gastronòmica i de Productes Agroalimentaris de la Vall d’Albaida. Un esdeveniment organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida on es gaudeix dels millors productes i de l’àmplia varietat de la comarca que mostren els nombrosos expositors com a vi, embotits, oli, mel, tapes de  restaurants i cerveses artesanals.

A més de degustacions de tapes i arròs, i diversos tallers per a totes les edats amb plantes aromàtiques i d’elaboració de mel.

Per altra part, grans i menuts van poder gaudir d’activitats, música en directe i actuacions amb diferents grups de ball com del Grupo Eñe, Sevilles Olè, l’Associació Cultural ABA, l’Associació de Ball d’Ontinyent, l’Olleria Balla, el Grupo Quatro o la música ambiental de Barfi.

Una cita per a gaudir i descobrir els productes i tradicions de la comarca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.