NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia acull l'exposició Un món sense cadenes. UGT a la II República

Emmarcada dins de les celebracions del seu 130 aniversari i 30 anys a nivell autonòmic.

El centre museístic Hospital de Sant Marc de Gandia ha acollit l’acte d’obertura de l’exposició “Un món sense cadenes. UGT a la II República, 1931-1939”; una mostra itinerant que romandrà a la capital de la Safor fins al proper 11 de novembre i que s’enquadra dins del pla d’activitats per a commemorar el 130 aniversari de la UGT i els 30 anys de la constitució GT-PV a nivell autonòmic.

A través de 10 panells explicatius i 8 quadres de cartelleria republicana, la mostra recupera un tros de la història del sindicat durant la II República, la Guerra Civil i la posterior repressió i resistència en la clandestinitat, a més del paper que va desenvolupar la UGT en la defensa de l’interés comú durant aquest temps.

Com dia l’alcaldessa, aquesta agrupació ha estat clau en la millora de la vida de les persones tal i com fou el lloc on s’exposa, el Centre Museístic Antic Hospital de Sant Marc ja que durant la guerra, l’hospital s’ocupava dels ferits en combat, refugiats i evacuats en un moment en què l’assistència sanitària pública va ser majoritàriament gratuïta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.