NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

19 municipis de la Vall d'Albaida acolliran 33 representacions dins de la 34 Mostra Internacional de Titelles

Del 8 a l'11 de novembre

33 representacions de 15 companyies diferents ompliran d’art 19 municipis de la Vall d’Albaida gràcies a la Mostra Internacional de Titlles, MIT, que tindrà lloc del 8 a l’11 de novembre. El Palau de la Vila d’Ontinyent, un dels nous escenaris que incorpora aquesta edició acollia la presentació conduïda per la directora artística Marisol Limiñana. Totes les intervencions destacaren el caràcter mancomunat de la mostra i la democratització de la cultura ja que permet que espectacles de qualitat i renom internacional arriben a poblacions molt menudes amb preu també reduïts i en moltes ocasions, gratuïts.

Companyies, també de França o Noruega que porten a la Vall obres com Jon Braun, Veoleo, La Celestina (de Bambalina Teatre Practicable, creadors de la mostra); Superheroi, Soñando el mundo, Historia de un calcetín, Pedra a pedra, Arturo i Clementina, Els primers burrets o Far Away. A més s’inclouen tres tallers pràctics; des de la companyia la Matracataca, Cristian Weidman impartirà el 8 un de manipulació d’objectes quotidians enfocat a l’alumnat de magisteri del Campus d’Ontinyent i el divendres 9 farà una versió infantil a la Biblioteca Municipal de Fontanars dels Alforins. Altre taller serà en l’Olleria, “L’ànima de les coses” dirigit als xiquets de 6 a 10 anys a càrrec d’Alberto Celdrán de la Fàbrica de Paraules.

Tota la programació al detall es pot consultar a la web de la MIT i a la de la Mancomunitat: www.mancovall.com


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.