NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals celebra amb els seus veïns la declaració de les festes de Sant Antoni com d'interès turístic nacional

Per a aquesta cita es convidaria d'una forma especial als representants de les festes dels últims deu anys.

A meitat de setembre, Canals va rebre el reconeixement de Festa d’Interès Turístic Nacional per a les seues festes patronals en honor a Sant Antoni Abat. El passat dilluns s’acudia al Centre de Turisme de València per fer la merescuda presentació però fou ahir per la vesprada quan es celebrava junt a tots els canalins. La posada de llarg d’aquesta important declaració va omplir l’aforament del Centre Cultural Papa Calixte III davant la presència del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, en la seua primera visita oficial a la localitat, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho.

Un vídeo promocional de vora 2 minuts i un reportatge de 15 minuts, realitzats expressament per a l’ocasió per l’Ajuntament sota la producció de la TV Comarcal, repassen no només la tasca realitzada per la regidoria de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals per arribar a aconseguir la declaració sinó que aglutina la idiosincràsia d’aquestes festes que tenen l’honor de comptar amb la foguera més gran del món i Els Parells, un acte únic i singular on es reparteixen durant tot el dia 18 de gener milers de joguines per tota la població amb el Bandera i Cuiros a lloms de cavall.

Per a aquesta cita es convidaria d’una forma especial als representants de les festes dels últims deu anys, des del moment en que han sigut d’Interès Turístic Autonòmic i les autoritats polítiques municipals que amb el seu esforç han posat a Canals en el mapa amb aquest assoliment. Ara tota Espanya sap que les festes de Sant Antoni de Canals són dignes de vore.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.