NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vallés celebra la nit més terrorífica de l'any amb una gran cavalcada de Halloween

Ahir fou dia d'homenatjar als nostres difunts però la nit anterior, la del 31 d'octubre, una de les festes més divertides i esperades de l'any.

Ahir fou dia d’homenatjar als nostres difunts però la nit anterior, la del 31 d’octubre, una de les festes més divertides i esperades de l’any va fer que pràcticament tot el poble de Vallés eixira al carrer. La nit de Halloween va incloure una gran desfilada amenitzada per la batucada de Rytmus. Una horda de zombies,  dimonis, mòmies, personatges com Vampirina i tot tipus d’éssers terrorífics amb  maquillatges molt aconseguits  visitaren les cases del poble per arreplegar les majors llepolies possibles. I ací es va implicar tot el veïnat i la decoració típica d’aquesta festa engalanava cada racó i sinó miren aquesta teranyina, aquesta taula on no falta detall o aquestes carabasses il·luminades, símbol per excel·lència de Halloween.

I és que des de fa pocs anys aquesta festa anglosaxona s’ha arrelat amb força al nostre país. La celebració es remunta als celtes; poble del nord d’Europa que estava convençut de que en la nit del 31 d’octubre regressaven al món dels vius les ànimes dels morts. Per allunyar-los de les llars deixaven menjar fora de les cases. D’ací la costum del truc o tracte. Ara les desfilades del terror donen colorit a molts municipis com ocorre en Vallés. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.