NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

45 persones participants del programa T'Acompanye 2018 de Xàtiva inicien el taller de jardineria

Per recuperar els jardins del convent de Santa Clara.

Una nova acció formativa s’ha dut a terme dins del programa T’Acompanye 2018 de Xàtiva, itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en risc o en situació d’exclusió social. Fou el passat divendres quan l’alcalde, Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo van donar la benvinguda a les 45 persones participants al taller de Jardineria, un taller pràctic que té com escenari el convent de Santa Clara que fa poc més d’un mes fou adquirit per l’Ajuntament.

El curs s’iniciava el passat 2 de novembre i finalitzarà el 14 de desembre. Consta de 30 dies laborables i serà de dilluns a divendres en horari de nou a una. Les classes són impartides per dos tècnics en jardineria el programa T’Acompanye, Francisco Parra i Bienvenido López.

Així, per tant, la realització d’aquest taller en aquest espai tan emblemàtic, el jardí de Santa Clara, és una aposta clara tant per la utilització dels espais públics pels veïns de Xàtiva com per a la formació i promoció professional de les persones participants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.