NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent presenta el cartell i el programa de les Festes de la Puríssima de 2018

A càrrec d'Andrés Navalón.

Ontinyent va celebrar el dissabte la presentació oficial del cartell anunciador i del programa de les Festes de la Puríssima de l’any 2018, a càrrec d’Andrés Navalón. L’església de Santa Maria, plena de gom a gom, va acollir després de la tradicional missa aquest especial acte ple d’il·lusió i emoció per als ontinyentins.

Unes festes que se celebren en honor a la Excelsa Patrona La Puríssima Concepció i on el “Cant dels Angelets”, d’origen gregorià que serveix com a preludi  des de 1662, va ser declarat l’any passat Be Immaterial de Rellevància Local per la Generalitat Valenciana. El cartell d’enguany és obra de Juan Montés.

Encara que falten unes setmanes per al dia de la Puríssima, Ontinyent es prepara així amb aquest acte per a celebrar les festes en honor a la seua patrona.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.