NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els pressupostos autonòmics de 2019 reserven 400.000 euros per a les seus judicials de Xàtiva i Ontinyent

I 2,5 milions per al Centre de Salut Integral de Gandia.

El pressupost autonòmic del 2019 reserva moltes actuacions previstes i anunciades a les nostres comarques com 400.000 euros per a les seus judicials de Xàtiva i Ontinyent. En la capital de la Costera, el nou Palau de Justícia que es condicionarà en la part de l’antic monestir de Santa Clara, recaient en l’Albereda Jaume I, contempla una inversió global de 5,8 milions d’euros.  En la capital de la Vall la injecció total serà de 2,3 milions repartides als propers tres exercicis amb l’objectiu de traslladar la seu actual, en l’Avinguda Torrefiel, a l’antiga fàbrica d’Eduardo Bernabeu, al barri del Llombo.

La inversió principal serà per al nou hospital d’Ontinyent que rep 4,3 milions d’euros. Si es compleixen els pronòstics, els treballs es licitaran al llarg d’aquest mes de novembre i es prolongaran fins 2022. (Recursos poble) La construcció del nou col·legi públic d’Anna, infraestructura eternitzada, torna a incloure’s als comptes del Consell amb 2,34 milions d’euros per demolir l’actual centre i alçar el nou.  Sis anys després es recupera la partida per a dissenyar la construcció del nou centre de salut de Xàtiva amb una partida de 150.000 euros per a la realització de treballs previs. Altres 50.000 serviran per executar el nou consultori auxiliar de Quatretonda i al 2020 es destinaran els 400.000 restants.  Per a la futura via verda projectada entre Xàtiva i Carcaixent es reserva 87.000 euros.

En la comarca de la Safor com obres importants trobem la demolició del vell hospital de Gandia per a convertir-lo en un Centre de Salut Integral, al que destinaran 2,5 milions d’euros o la construcció de l’aulari del col·legi de Palmera, 1,2 milions. La resta són menudes quantitats per iniciar altres projectes i deixar-los llestos per executar-se en la pròxima legislatura com és el cas del Centre de Salut de Sant Francesc d’Oliva amb 150.000 euros.

En matèria d’infraestructura destaquen els 195.000 euros destinats a realitzar els estudis previs per a la connexió entre la CV-60 des de Palma de Gandia, la N-332 i l’AP-7 que suposaria una solució definitiva per traure dels cascos urbans el tràfic que suporten els municipis del sud de la Safor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.