NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Xàbia llança una campanya per a incentivar el consum de l'aigua de l'aixeta

I reduir així els residus plàstics.

L’aigua potable és el recurs més vigilat del món. Quan arriba a les llars és de total confiança ja que ha superat rigorosament tots els controls sanitaris. No obstant això, hui en dia segueix havent una tendència creixent del consum d’aigua embotellada. Per a revertir aquesta situació, l’Ajuntament de Xàbia i l’empresa municipal Amjasa llancen la campanya “Aigua de Xàbia, més aixeta, menys plàstic” que es presentava en una nova sessió de l’Observatori de l’Aigua.

Si una persona consumeix 1,5 litres d’aigua al dia embotellada, a l’any genera 14,7 quilos de residus plàstics. Consumir l’aigua de l’aixeta és l’alternativa sostenible per reduir aquest consum i és, a més, més econòmica. La reunió també va tractar altres temes com alertar als veïns dels perills que suposa tirar tovalloletes pel wàter ja que no són biodegradables i poden causar grans embussos a les canonades o el  foment per l’elecció dels jardins mediterranis dedicats a la conservació de les espècies autòctones que són més resistents i necessiten menys aigua.

L’Observatori de l’Aigua és un òrgan de participació de l’Ajuntament de Xàbia, de caràcter consultiu, informatiu, d’assessorament i proposta per a la promoció d’iniciatives relatives a l’abastiment, sanejament, depuració i la reutilització de les aigües del municipi.

L’observatori té la seua seu en la planta dessaladora d’aigua de mar de Xàbia. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.