NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La SUAMO Interpretarà peces inèdites centenàries de Rafael Martínez Valls al concert de Santa Cecília

Aquesta és una de les activitats que organitza l'entitat musical coincidint amb el centenari de la composició de l'himne oficial d'Ontinyent per part de l'autor

La Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent interpretarà peces inèdites centenàries de Rafael Martínez Valls al seu concert de Santa Cecília d’enguany, que se celebrarà el proper 23 de novembre a les 22.30 hores a la Sala Gomis. Aquesta és una de les activitats que organitza l’entitat musical coincidint amb el centenari de la composició de l’himne oficial d’Ontinyent per part de l’autor.

Una programació que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i que inclou també una conferència sobre la vida i obra de Martínez Valls aquest divendres 9 de novembre a les 19 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent. A més, participarà el director de l’Auditori de Barcelona, Joaquim Garrigosa; el professor titular del departament de didàctica de l’expressió musical, plàstica i corporal de la Universitat de València, Vicent Galbis; el cronista oficial d’Ontinyent, Alfred Bernabéu; així com els músics de la SUAMO Ferran Martínez i Rubén Penadés.

I es que la SUAMO va descobrir partitures desconegudes de l’autor ontinyentí durant el trasllat d’uns arxius musicals, obres composades per a les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent i Alcoi, algunes d’elles dedicades a comparses. Ara, comptant amb la col·laboració de la Societat Musical La Nova d’Alcoi, que ha aportat altres partitures, aquestes obres conformaran la primera part d’un concert que dedicarà  la seua segona meitat a obres de Sarsuela del compositor ontinyentí.

El concert comptarà també amb la participació de la Coral Crevillentina, així com amb la presència de familiars de Rafael Martínez Valls.

Les entrades per al concert del dia 23 de novembre es podran adquirir a la web www.caixaontinyent.es al preu de 10 euros, mentre que els socis de la SUAMO podran recollir-les al preu de 8 euros a la seu de l’entitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.