NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent Participa 2019 arriba a la fase de votacions

S'estén fins aquest divendres 9 de novembre.

La ciutadania d’Ontinyent ja està votant, i fins aquest divendres 9 de novembre, els tres projectes que consideren prioritaris per a la ciutat dins del procés “Ontinyent Participa 2019”. Ahir diferents regidors visitaven el mercat municipal per donar detalls als veïns d’aquest programa, pel qual decideixen el destí de 600.000 euros, la partida de la que es disposa per a aquesta edició.

Les propostes finalistes, seleccionats pel Consell de Ciutat són: la substitució de la coberta del mercat municipal, dotació de nous carrils bici, projecte per a la millora de l’accés de vianants a l’estació i el cementeri, creació d’un parc de barres on practicar la calistènia, 1a fase de reurbanització de la zona dels carrers Ramón Llin, Pare Fullana i Llop de Bailó, restauració de l’arc i forn de Cucó del s. XIV, reubicació de la parada de bus i taxi, ampliació de voreres en diferents carrers o una nova fase de rehabilitació de la Casa del Marqués de Montemira. Els veïns d’Ontinyent, majors de 16 anys poden votar tant telemàticament com de manera presencial.

Durant aquesta setmana, un equip de dinamització recorrerà els carrers de la ciutat així com diferents espais públics per tal d’explicar el procés i facilitar els vots.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.