NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell Municipal d'Esports d'Ontinyent tindrà pressupost propi en 2019

Ací també es confirmava que la inversió en matèria esportiva en aquesta legislatura superarà els 2,1 milions d'euros.

El Consell Municipal d’Esports disposarà de pressupost propi en l’any 2019. Així ho anunciava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez en una reunió amb una trentena de representants del món esportiu local dins del cicle “Ontinyent marca el camí”. Ací també es confirmava que la inversió en matèria esportiva en aquesta legislatura superarà els 2,1 milions d’euros; 1,5 milions ja invertits i altres 600.000 euros fins a final de mandat.

Comptar amb un pressupost propi era un demanda d’aquest Consell. Amb el canvi, els clubs i entitats esportives tindran una capacitat de decisió molt major sobre els fons municipals que es destinen a esport. Pel que fa a les subvencions del club, aquestes han augmentat un 75%, el que ha contribuït a un increment del 18% dels xiquets inscrits a les escoles esportives municipals. Però hi ha més accions en aquesta matèria pendents com la translació del món esportiu als diferents barris de la ciutat.

De millores d’instal·lacions esportives ja realitzades s’inclou El Clariano, el pavelló, la nova pista d’atletisme o la construcció d’un nou camp de futbol 7.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.