NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alcalde i representants dels partits polítics municipals animen a votar a Ontinyent Participa 2019

Hui ha sigut l'alcalde i portaveus dels grups polítics els que han emès el seu vot.

El Govern d’Ontinyent ha establert la regeneració democràtica i la participació ciutadana com un dels seus pilars bàsics. Regeneració democràtica que passa per donar la veu als ciutadans i apropar-los a la presa de decisions tal i com des de fa sis anys es compleix amb el procés Ontinyent Participa ja en fase de votació fins a les 12 de la nit d’aquest divendres dia 9. Hui ha sigut l’alcalde i portaveus dels grups polítics els que han emès el seu vot i han aprofitat la presència dels mitjans per convidar a la ciutadania a participar en aquesta edició del 2019 que compta amb una partida de 600.000 euros.

Poden participar en la votació tots els veïns d’Ontinyent de més de 16 anys per Internet a www.ontinyentparticipa.es o de manera presencial al Teatre Echegaray, el Centre Cívic del Llombo, l’EPA Sant Carles, l’Agència de Lectura de Sant Rafel, la Biblioteca de Sant Josep i l’Ajuntament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.