NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell dobla el pressupost per a l'Equip Específic d'Intervenció amb Infància i Adolescència de l'Alcúdia de Crespins

Amb més de 40.000 euros.

L’Alcúdia de Crespins rebrà el proper any per part de la Generalitat 41.311 euros per a l’antic SEAFI, l’Equip Específic d’Intervenció amb Infància i Adolescència, el que suposa el doble del rebut aquest any.

Aquest servei municipal i gratuït d’intervenció familiar es dirigeix a potenciar i optimitzar el desenvolupament integral dels menors d’edat.

Altra de les àrees de Benestar Social que ha resultat beneficiada d’aquest increment de pressupost per part del Consell és el Programa de Serveis Socials dirigits a Persones amb Diversitat Funcional. Aquest programa rebrà 3.350 euros per al proper any i es desenvolupa des del passat 22 de setembre tots els dissabtes fins al 22 de desembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.