NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

35 persones participants al programa T'Acompanye 2018 de Xàtiva es formen en diferents cursos i tallers oferts per l'EPA

El programa té una durada anual.

El programa T’Acompanye 2018 de Xàtiva de creació d’itineraris individualitzats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social compta, en aquesta segona edició, amb un conveni amb l’EPA, el centre públic d’educació de persones adultes Francesc Bosch i Morata. Aquest matí, l’alcalde i la regidora de Benestar Social s’han reunit amb les 35 persones participants que han elegit l’oferta formativa més escaient per a la millora de la seua ocupabilitat, sense que supose cap cost per a l’alumnat, des de l’ESO bàsica i alfabetització fins tallers de cuina o informàtica.

Xàtiva ha posat en marxa per segona vegada aquest pla d’inserció sociolaboral regulat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i impulsat i finançat pel Fons Social Europeu. Tot un repte, segons paraules de l’alcalde per l’envergadura del projecte.

El programa té una durada anual i es desenvolupa en diverses fases superposables on la formació és una part fonamental com aquests cursos i tallers oferts des de l’EPA. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.