NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alberg juvenil La Marina en Teulada-Moraira acull l'inFòrum 2018

Organitzat per l'IVAJ i centrat en l?Estratègia Valenciana de la Joventut.

L’any pròxim, la Xarxa Jove de la Comunitat es consolidarà amb la contractació de 96 nous professionals de joventut. Així es va anunciar en inFòrum 2018, organitzat per l’IVAJ i que ahir i hui s’ha celebrat en l’alberg juvenil la Marina en Teulada-Moraira amb més de 120 participants. Aquest Infòrum s’ha centrat en les mesures, accions i polítiques de l’Estratègia Valenciana de Joventut 2019-2023 amb la presentació de les línies centrals per a municipalitzar les polítiques de joventut. La Conselleria d’Igualtat destinarà 3,3 milions d’euros a subvencionar la contractació d’aquests professionals.

El procés de municipalització és imparable; en aquests tres anys de Govern del Botànic s’ha materialitzat en la concessió d’ajudes per desenvolupar programes de joventut en 115 localitats de la Comunitat Valenciana, amb una dotació d’1 milió d’euros i en 21 mancomunitats amb 305.000 euros. A més també s’ha apostat per dotar a 55 serveis d’informació juvenil de millores en equipaments de tecnologies d’informació i comunicació.

Però a més en aquestes dues jornades s’han desenvolupat tallers pràctics, píndoles concretes sobre programes europeus; recursos per a entitats locals amb programes d’ocupació juvenil o la presentació del projecte Erasmus+ de centres juvenils.

En l’Infòrum 2018 participen 44 municipis de la Comunitat, representants de Xarxa Jove de totes les comarques i de les mancomunitats del Barri del Crist, l’Alt Túria, Camp de Túria, Cultural de La Marina Alta, de la Ribera, la Safor, Les Valls, la Vall d’Albaida i la Ribera Baixa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.