NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

260 atletes participen al I Encontre d'Atletisme per a Persones amb Diversitat Funcional celebrat en Xàtiva

De 25 centres de tota la província.

El CO La Costera, junt a la coordinadora de centres ocupacionals, COPAVA, han organitzat el I Encontre d’Atletisme per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual de la temporada 2018-2019 que va reunir a atletes de 25 centres de tota la província de València a les Pereres de Xàtiva. Atletes que van participar en proves com relleus 4x100; sèries oficials de 100 metres; 10 metres assistida; 400 metres marxa o llançament de solf-boll i bot de longitud sense carrera.

Aquest any, com va ocorre l’any passat, l’encontre ha estat com a punt de referència per portar endavant un moviment impulsat per la Fundació Trinitat Alfonso i gestionat pel Comitè Paralímpic Espanyol anomenat Relleu Paralímpic. Aquest té com a objectiu prioritari fer accessible l’esport a totes aquelles persones que el volen practicar, independentment de les seues capacitats i fer-ho de manera inclusiva a través dels clubs de referència a les diferents ciutats o localitats, com és el Club d’Atletisme Xàtiva.

La competició va gaudir d’un oratge molt agradable i de gran afluència de gent, tant de participants com de públic assistent. També es va comptar amb la col·laboració dels alumnes de l’IES Dr. Simarro i altres voluntaris i com no de l’Ajuntament de Xàtiva que sempre està al costat de les iniciatives que promou Aspromivise. Aquest ha estat el primer encontre de tres que es disputaran al llarg de la temporada, un a les instal·lacions del Riu Túria, en València i l’altre a les pistes d’atletisme d’Alzira.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.