NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'hospital Francesc de Borja de Gandia obri un quiròfan d'urgències obstètriques

I habilita tallers de lactància.

L’hospital Francesc de Borja de Gandia compta amb un nou quiròfan per a urgències obstètriques i per a funcionar com sala de parts d’alt risc. És el novè quiròfan de què disposa el centre, que va obrir les portes el 2015 amb vuit quiròfans i en l’obertura s’han invertit 270.000 euros.

En la seua visita, la consellera també va destacar les millores d’humanització recentment introduïdes al centre com la sala condicionada per a tallers de lactància materna i els projectors audiovisuals instal·lats en una de les consultes externes de Pediatria i Urgències pediàtriques.

A més de l’hospital, la consellera també es va apropar al centre de salut de Corea per a comprovar el sistema de gestió de torns a través de pantalles i màquines expenedores de tiquets. Aquest procés, que ja es va posar en marxa amb èxit en l’hospital i ara s’ha introduït també al centre de salut de Beniopa, permet un major control per part dels professionals ja que evita cues al mostrador i manté la confidencialitat dels usuaris.

L’alcaldessa va aprofitar l’ocasió per agrair a la Conselleria la millora constant de les infraestructures no només al Francesc de Borja sinó també als centres de salut, com el centre de salut integral de Roís de Corella, una iniciativa molt ambiciosa que parteix d’una situació molt complicada.

Quant a l’enderrocament, Morant ha destacat que s’ha preparat un projecte que cause les mínimes molèsties als veïns del barri.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.