NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat destinarà 40 milions d'euros a la compra d'habitatges en 2019

Per a incorporar-les al parc públic de la Comunitat i promoure el lloguer.

La Generalitat Valenciana ha anunciat que invertirà aquest any 11,2 milions d’euros a la compra d’habitatges, una xifra que s’incrementarà fins els 40 milions pressupostats en 2019 i que facilitarà l’accés de la ciutadania a llars assequibles i dignes. Aquests habitatges s’incorporaran al parc públic de la Comunitat que ha tingut històricament un dèficit enorme. Aquesta iniciativa innovadora i novedosa està alienada amb les polítiques del Govern d’Espanya per arribar a un primer gran objectiu com és el lloguer.

La ciutadania té fins el 22 de novembre l’oportunitat de posar a disposició de la Generalitat un habitatge que deu de tenir 50 anys d’antiguitat com màxim, ascensor si estan en altura, almenys un dormitori, saló-menjador i una cuina. A més, han d’estar lliure de pagaments i en condicions d’habilitat, així com també una tipologia plurifamiliar que no estiga fóra d’ordenació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.