NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva augmenta la seua habitabilitat i eficiència energètica amb 130.000 euros

De la Diputació de València,

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha visitat aquest mateix matí les obres de millora ja realitzades al CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva on ha estat acompanyat per l’alcalde, Roger Cerdà, la regidora d’Educació, Amor Amorós i altres membres de la corporació municipal. El centre ha millorat la seua habitabilitat i eficiència energètica amb 130.000 euros procedents del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles en Centre d’Educació Infantil i Primària de la Província de València. Un pla on la corporació provincial ha invertit en aquest exercici més de 7 milions d’euros i més de 15 milions des de la seua posada en marxa.  Entre les actuacions en el Taquígraf Martí, destaca la col·locació d’un sistema d’elevació mitjançant la instal·lació d’un ascensor de sis places.

A aquest col·legi, la fusteria d’alumini existent a la façana sud de l’edifici s’ha substituït per altre sistema d’obscuriment i vidre de baixes emissions, que permet un millor coeficient tèrmic. També s’ha actuat a la instal·lació elèctrica amb l’ampliació de proteccions en quadres i senyalitzacions d’emergència i a més s’ha urbanitzat el pati principal. Tot intervencions necessàries en aquest edifici que es va construir a principis dels anys 80.

Una ciutat amable és el tema central de la Setmana de l’Educació que està duent-se a terme en Xàtiva amb actes fins al 22 de novembre però a més a nivell local també es treballa perquè les infraestructures educatives tinguen més vida apart de l’acadèmic.

A través del Pla de Manteniment d’Escoles de la Diputació, la comarca de la Costera ha millorat cinc centres escolars d’infantil i primària des del seu llançament en 2017 i amb una inversió global de 625.000 euros. Pel que fa a les inversions de la corporació al llarg de la legislatura, Xàtiva ha rebut al voltant de tres milions. Ara aquesta última actuació realitzada al CEIP Taquígraf Martí, edifici que es va construir a principis dels anys 80, el fan més habitable, accessible i eficient.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.