NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva acull la I Jornada Tècnica Cobertes enjardinades, solució local als episodis de pluges torrencials

Amb l'objectiu de conscienciar de la importància de millorar la gestió de l'aigua als ambients urbans.

La Casa de la cultura de Xàtiva va acollir ahir la I Jornada Tècnica “Cobertes Enjardinades, solució local als episodis de pluges torrencials” amb l’objectiu de conscienciar de la importància de millorar la gestió de l’aigua als ambients urbans i a comprometre’ns a humanitzar i naturalitzar els nostres municipis per tal de convertir-los realment en ciutats sostenibles i habitables. Una jornada adreçada especialment a arquitectes tècnics municipals, responsables polítics, promotors urbanístics, enginyers, paisatgistes, estudiants i totes aquelles persones interessades en les infraestructures verdes i en les noves solucions urbanístiques.

La primera ponència va ser “Canvi climàtic, com seran les pluges a les ciutats?” a càrrec de Millan Millan Muñoz, director emèrit del Centre d’Estudis Ambientals de la Mediterrània

Les intervencions van anar des de la visió més àmplia de la problemàtica climatològica fins a solucions més concretes i específiques per a conèixer les dificultats de la gestió d’aigua de pluja a les ciutats i descobrir solucions reals adaptables a qualsevol zona urbana

Una cita per a compartir coneixements i experiències per a donar solucions en el nostre territori.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.