NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La gota freda deixa en Barxeta 82 litres per metre quadrat

Pinet registra 74 litres i Navarrès 65

Les fortes pluges, que han deixat un desaparegut, remeten en la Comunitat Valenciana. Hui dilluns s’ha retirat la preemergència i les pluges han sigut dèbils i disperses no com el cap de setmana. Ahir diumenge es registraven 82,8 l/m2 en Barxeta, 74,2 en Pinet i 65,6 en Navarrès. Les tempestes comportaren ahir més perill que el dissabte i les precipitacions més abundants es produïren en comarques poc afectades els dies anteriors com les nostres del sud de València. La gota freda ha deixat despreniments en carreteres, com aquesta de Montesa en l’eixida de Canals, inundacions en carrers, túnels i baixos així com barrancs, afluents i rius amb cabdals que des de feia anys que no es presenciaven com comprovem al riu Cànyoles al seu pas per Canals. Tot i així, la pluja sempre, en la seua justa mesura és beneficiosa al augmentar el nivell d’embassaments i afavorir el rebrot dels pebrassos com ens conta el gerent del càmping Los Carasoles en Navalón. I el camp, que sempre rep l’aigua amb els braços oberts.

Les persistents pluges s’han originat com conseqüència de dues borrasques en el Mediterrani, junt a l’illa d’Eivissa. Al entrar en contacte amb l’aigua, absorbiren la seua energia i tornaren a produir-se les precipitacions en zones properes com la nostra Comunitat on la gota freda ha deixat prop de 300 litres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.