NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Atzeneta d'Albaida inaugura l'alberg de muntanya El Règit

Ubicat als peus del Benicadell i amb capacitat per a 54 persones.

Atzeneta d’Albaida ha inaugurat amb una jornada de portes obertes l’alberg de muntanya “El Règit”. La pluja i mal oratge no va impedir que estigueren presents tècnics i professionals que han dut endavant el projecte, representants polítics de la comarca i de les entitats locals així com veïns i veïnes del poble. La cita va comptar amb la presència del president de la Diputació de València, Toni Gaspar qui va ser rebut en l’Ajuntament per l’alcalde i que va signar al llibre de visites al saló d’actes. I és que aquesta instal·lació, que impulsarà l’economia del poble a través del turisme rural veu la llum gràcies a l’ajuda de la corporació provincial que ha invertit més de 237.000 euros a través de diferents programes.

I aquesta fou la decisió de l’Ajuntament d’Atzeneta d’Albaida, reconvertir una antiga piscina en un alberg que donarà cabuda a 54 persones distribuïdes en cinc habitacions.

Aquest alberg, ubicat als peus de l’Ombria del Benicadell ofereix tranquil·litat i desconnexió per als amants de la natura i de l’esport a l’aire lliure.

Ara aquest alberg de muntanya “El Règit” es converteix en una immillorable instal·lació d’esbarjo i oci per a tots els veïns i per als que decidisquen visitar i gaudir dels recursos naturals i patrimonials que ofereix Atzeneta d’Albaida i els seus voltants. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.