NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'ajuntament d'Ondara signa un conveni amb Creu Roja

Per impulsar projectes dirigits als majors, a persones amb diversitat funcional i vulnerables.

L’Ajuntament d’Ondara ha  signat un conveni de col·laboarció amb Creu Roja per al desenvolupament de diferents projectes i programes assistencials que fins ara es realitzen en Dénia. En la presentació també s’avançava la intenció del consistori de cedir a Creu Roja un local perquè tinga seu física pròpia en la localitat.

En Ondara els programes posats en marxa van dirigits a les persones majors de la residència i als aturats

El servei d’ocupació es composa de dos programes: activació i acompanyament i GPS laboral.

Ara amb aquest conveni, els serveis s’ampliaran. El de persones majors engloba l’ajuda a domicili complementària, el projecte Enrédate per potenciar l’envelliment actiu i l’atenció a persones amb condicions cognitives deteriorades; altre va dirigit a persones amb diversitat funcional i el tercer a persones en situació de vulnerabilitat.

Per últim no podia faltar una crida per promoure el voluntariat

El dia 5 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, Creu Roja Espanyola posarà un punt d’informació al Centre Social d’Ondara.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.