NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

X edició del MonDoc de Montaverner

Dotze documentals finalistes i sis fóra de concurs es projecten fins a l'1 de desembre

Dotze documentals finalistes del Premi Mon·Doc i sis projeccions fora de concurs conformen la programació de l’edició 2018 de la Mostra, que compleix 10 anys portant el millor cinema documental de tot el món fins el cor de la Vall d’Albaida. Un aniversari que s’ha fet coincidir les dates de la primera edició, del 23 de novembre a l’1 de desembre. El primer fou el dia de la gala inaugural on l’auditori Luis Peiró de Montaverner es va omplir de veïns i autoritats.

En la gala d’inici i després dels parlaments es va projectar el documental “Espais de pau en temps de guerra” impulsat per la Diputació de València i dirigit per Jaume Bayarri.

Aquest documental es basa en el llibre del professor Vicent Torregrosa que aborda les colònies escolars. En elles, xiquets de Madrid foren acollits per allunyar-los de la guerra. La del balneari de Bellús, gestionada des de Xàtiva, fou la més important.

Per a la gala es va engalanar l’escenari amb els cartells anunciadors de cadascuna de les edicions del MonDoc.

Els 12 documentals finalistes, sis llargmetratges i sis curtmetratges, han sigut seleccionats entre els 243 presentats a aquesta edició. Treballs que, durant tota aquesta setmana estan sent valorats per dos jurats independents formats per professionals del món del cinema i l’audiovisual. A més tots ells opten al Premi del Públic, atorgat amb les votacions dels espectadors presents en cada sessió. “La memòria del meu poble” tancarà la mostra el proper dissabte 1 de desembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.