NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Firauto Ontinyent 2018

Firauto es presentava amb més metres d?exposició que mai i amb la participació de 19 professionals

Com cada any, el sector de l’automoció es converteix en un atractiu més de la Fira d’Ontinyent. En aquest 2018, del divendres 23 al diumenge 25 de novembre, Firauto es presentava amb més metres d’exposició que mai i amb la participació de 19 professionals que han eixit al carrer per mostrar al públic totes les novetats del mercat amb l’exposició de mig miler de vecles, oferint, a més, preus especials de fira. Una immillorable oportunitat per al consumidor que li permet fer comparacions directes entre models de distintes marques i amb ofertes immillorables en un mateix espai i a l’aire lliure, en aquest cas de l’Avinguda Albaida des del centre de salut fins a l’encreuament amb José Iranzo i el carrer José Iranzo des d’aquest encreuament fins a l’avinguda Manuel Sanchis Guarner. Una Fira ajornada per la pluja però igualment exitosa pel que fa al número d’unitats venudes.

Firauto està organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida que, com l’edició d’aquest 2018 compleix sis anys de vida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.