NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent ja compta amb una marca de ciutat

Imatge que parteix dels colors de l'escut de la ciutat

Ontinyent ja té marca de ciutat, marca que serà l’element clau del Pla de Màrqueting de Ciutat que venia reclamant el Consell Econòmic i Social. La imatge destaca per ser neta, senzilla i molt representativa ja que parteix dels colors de l’escut de la ciutat i del joc estètic amb les tres lletres “n” que inclou el nom d’Ontinyent per crear també tot un seguit d’infografies que projectaran diferents aspectes i atractius locals.Així s’unifica una línia de treball que permet no sols projectar el nom d’Ontinyent, també tots els seus atractius com el Pou Clar, els ponts que el creuen; la indústria i el tèxtil, l’embotit tradicional o la Universitat.

Fa molt de temps que Ontinyent comptava amb una imatge com a Ajuntament però no una marca pròpia de ciutat que va a començar a utilitzar-se des de ja.

A més de la imatge i algunes de les seues possibles aplicacions, la presentació incloïa la projecció d’un audiovisual que també serà emprat com a elment promocional de la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.