NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cloenda Universitat de Tardor

Es commemoren els 20 anys de la Fundació Universitària

El Centre Cultural Caixa Ontinyent ha acollit la cloenda de la vuitena edició de la Universitat de Tardor d’Ontinyent amb una taula redona prèvia sobre els “20 anys de la Fundació Universitària” que es commemoren enguany. Tots els assistents han posat en valor l’impuls donat al Campus Universitari de la ciutat als últims anys i les millores aconseguides des del 2011 com han sigut passar de dos a quatre carreres o la inversió de tres milions d’euros de la Universitat de València que va permetre unificar a tot l’estudiantat en un mateix edifici; sent rector Esteban Morcillo que ha sigut nomenat fill adoptiu de la ciutat. 

La taula redona sobre “20 anys de la Fundació Universitària” única plataforma d’aquest tipus existent a tota la Comunitat Valenciana ha comptat amb la participació dels seus antics patrons com Martín Carpena de CCOO, Rafael Pla, de Coeval, Manuel Recueno d’UGT, Vicent Requena, alcalde d’Ontinyent al 1998; Vicent Moreno, president de la Mancomunitat de la Vall al 98; Mnauel Taberner, president d’Ateval al 98 i Francisco Tomás, vicerector d’Investigació de la U.V al 1998 i recotr entre el 2002 i el 2010.

Les activitats tancaven una setmana que ha comptat amb sis seminaris sobre activitats específiques dels estudis de Grau que conformen el Campus d’Ontinyent i d’Unisocietat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.