NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

I Fira de Nadal amb la participació de 17 comerços locals

Ja han confirmat noves edicions

Ahir diumenge l’Olleria celebrava la I Fira de Nadal i ja s’ha convertit en tot un èxit que auguren noves edicions. I és que moltes foren les claus: un marc perfecte, la plaça de la Vila, un espai obert ple d’encant; es va gaudir d’una temperatura molt agradable i la varietat dels productes va fer que tot el visitant poguera trobar el regal ideal. Des de les onze a les set de la vesprada, 17 comerços de la localitat van exposar els seus articles, des de roba a complements, plantes, perruqueria, fotografia, , productes artesans; la millor gastronomia i no podia faltar la decoració típica nadalenca que faran que la nostra casa sobresurta de les demés.

Una cita que es va convertir en la millor manera de començar la campanya de Nadal que ha dinamitzat el comerç local i més que ho farà en futures dates.

Però és que a més, la Fira es va ambientar i complementar amb música amb l’actuació del grup indie i rock Nistel, amb atraccions per als més menuts i tots els que realitzaren alguna compra entraren en el sorteig de la caixa dels comerciants del proper 22 de desembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.