NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mercat Solidari pel Dia Internacional de Persones amb Discapacitat

S'han donat a conèixer els tallers d'intervenció municipal

En 1992, al terme del Decenni de les Nacions Unides per als Impedits, 1983-1992, l’Assemblea General va proclamar el dia 3 de desembre Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat-Diversitat Funcional. El departament de serveis socials de la Llosa de Ranes s’ha sumat a aquesta commemoració realitzant una jornada de conscienciació i sensibilització amb un Mercat Solidari al Centre Cívic.

Aquests són el Taller de majors de 65 anys d’Estimulació Cognitiva i el Taller de Respir per als majors més dependents. Com veiem tots els usuaris són uns autèntics artistes i han confeccionat llibretes; molinets de paper; màscares d’animals; collars i polseres i com no articles de Nadal que s’han pogut intercanviar per aportacions solidàries de diferents productes.

Les donacions han inclòs galetes, pasta, llet, llaures de conserves, oli, productes infantils com bolquers o potetes, aliments que tarden en caducar i també productes d’higiene com gel, xampú o paper higiènic. Com veiem una activitat que recolza a aquest col·lectiu en la lluita pels seus drets per aconseguir una societat més justa i inclusiva ja que tot l’arreplegat, Serveis Socials de la Llosa de Ranes ho destinarà a les persones amb majors necessitats del municipi.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.