NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentat el Calendari de Festes 2019

El formen 57 fotografies antigues

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Albaida ha sigut l’escenari elegit per a la presentació del Calendari de les seues Festes per al 2019. La temàtica d’enguany ens mostra la cara més feliç de la història del poble, 57 fotografies antigues, recopilades per Juan Calatayud, algunes d’elles amb més de 90 anys a la seua esquena com la Coronació de la Mare de Déu al 1924. Les imatges evidencien que, tot i pertànyer a èpoques diferents hi ha una cosa que mai canvia, la germanor i l’estima que sent la gent d’Albaida pel seu poble.

Es tracta de la cinquena edició d’aquest calendari que edita la Comissió de Festes amb la col·laboració del Consell de Cultura i Festes de la Ciutat així com empreses i comerços locals. El calendari té un preu de 6 euros.

 

 

Un calendari, que a més es va lliurar als protagonistes de la festa com la recentment proclamades reines, Itziar Blasco i Maria Soler.

 

 

 

 

L’acte també va servir per a presentar la papereta per al sorteig de la loteria del Niño, que proporciona la Comissió de Festes, en aquest cas representada amb una litografia del pintor Josep Segrelles, com a commemoració del 50 aniversari de la seua mort. Aquest número de loteria, datat del 1993, va ser pintat pel gran il·lustrador albaidí.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.