NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

3 participants del programa T'Acompanye 2018 de Xàtiva s'incorporen a l'empresa local Hidronatur by Plasvina

Promogut per Benestar Social de Xàtiva.

3 joves participants del programa T’Acompanye 2018 promogut per Benestar Social de Xàtiva s’han incorporat a la plantilla de l’empresa local Hidronatur by Plasvina ubicada al polígon industrial Meses. Una excel·lent notícia ja que aquest és el primer eix i prioritat d’aquest programa: la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social.

L’oportunitat de treballar en aquest empresa forma part de la prospecció i intermediació laboral. Ací les accions inclouen l’acompanyament en la recerca d’ocupació, intermediació amb les empreses, preparació de les entrevistes de selecció de personal, recolzament en les sol·licituds de borses de treball i informació de recursos formatius. Tota una fase de formació duta a terme per l’equip d’itineraris que ha donat els seus fruits comptant amb la complicitat de Hidronatur by Plasvina, empresa originària de la Llosa de Ranes que fa 3 anys traslladava a Xàtiva la meitat de la seua producció i oficines.

Fa un any que Benestar Social es va posar en contacte amb aquesta empresa i de seguida va trobar un aliat. Començaren a enviar currículums de persones que donaven el perfil i que inclús comptaven amb cursos com el de carreter.

Ara Álvaro, Sebastián i Manu ja tenen treball gràcies al programa T’Acompanye 2018, actuació finançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.