NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent presenta els pressupost per a 2019 amb 10 milions d'euros

Per a millorar la ciutat.

 L’Ajuntament d’Ontinyent comptarà en 2019 amb el pressupost més inversor de la seua història amb més de 10 milions d’euros per a millorar la ciutat i que arriba als 5’9 en ajudes de la Generalitat, la Diputació de València i la Unió Europea.

Un projecte de pressupost basat en 4 pilars: gestió eficient, polítiques per a les persones, la promoció econòmica de la ciutat i la participació ciutadana. De les inversions per a 2019 destaquen el Pla Edificant amb 2’2 milions d’euros, el projecte d’actuació sobre la Muralla de La Vila d’1’2 milions; les obres a executar dins Ontinyent Participa amb més d’1 milió d’euros o les millores en La Vila amb 800.000 euros. Altres partides destacades són les previstes per a millores a la xarxa d’aigua i clavegueram, l’adquisició d’un bus elèctric, la reurbanització del carrer Rafael Juan Vidal. la millora de camins i vials i les noves intervencions dins el projecte Riu Viu entre d’altres.

Es continua amb l’aposta pel projecte universitari amb més de 150.000 euros, i es manté el suport als sectors productius amb les ajudes de lloguers a naus i locals o les ajudes per a catàlegs, fires i missions comercials amb 60.000 euros.

A més es destinaran 200.000 euros dins la línia pròpia d’ajudes per a la rehabilitació de vivendes; altres 200.000 euros per al futur museu tèxtil; o 75.000 euros d’aportació a ADIEM per a l’equipament del futur Centre de Dia.

Durant les properes setmanes els coordinadors de les diferents àrees municipals aprofundiran en els detalls de la proposta de pressupostos, que serà sotmesa a anàlisi per part dels consells ciutadans i els grups polítics. S’espera que el pressupost municipal s’aprove en la segona quinzena de desembre, per poder entrar així en vigor l’1 de gener.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.