NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El concert de la SUM tanca la programació de Santa Cecília de l'Alcúdia de Crespins

La cita va incloure una cercavila.

El passat dissabte es va celebrar l´últim concert en honor a Santa Cecília de l’Alcúdia de Crespins amb la SUM, la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins com gran protagonista, un acte a més molt emotiu ja es va produir el relleu en la direcció de la banda. La cita va incloure una cercavila, que partia des de la Casa de la Música i que va anar arreplegant als nous educands, als socis d’honor,  Mila Montagud i Ángel del Amo, cecilianes i membres de la corporació municipal. Tots acudirien a la Casa de la Cultura que va registrar un ple total i on tindria lloc el concert en honor a la patrona dels músics.

L’emotivitat, com diem, va estar present al moment d’acomiadar a Xavi Ferrer com director de la banda musical que va rebre aplaudiments,  obsequis i inclús va ser objecte de bromes.

Ernest Garcia va arreplegar el testimoni i en l’acte també es va donar la benvinguda als nous membres de la banda, Adrià Alventosa, Aitana Boluda, Sandra Giménez, Alejandro Tormos i Sara Moltó. El concert de Santa Cecília es va traslladar al món de cinema a eixes pel·lícules que han marcat història també per les seues bandes sonores; és el cas per exemple de Memorias de África amb música de John Barry o les arxiconegudes cançons de  Grease. La interpretació de la SUM va incloure a més extractes audiovisuals dels films.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.